ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Όλοι μας στην ομάδα του Κτήματος μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για το καλό κρασί. Η γνώση και η εμπειρία στο πεδίο του καθενός, είτε πρόκειται για οινολογία και οινοποίηση, ποιοτικό έλεγχο, διαχείριση ή οικονομικά, συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την παραγωγή μερικών από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά κατατάσσοντας το Κτήμα Τσέλεπου ανάμεσα στους διακεκριμένους παραγωγούς κρασιού.

Γιάννης Τσέλεπος

O Γιάννης σπούδασε οινολογία στο Πανεπιστήμιο της Nτιζόν απ' όπου αποφοίτησε το 1979. Aφού εργάστηκε σε οινοποιεία της Bουργουνδίας, επέστρεψε στην Eλλάδα για να εγκατασταθεί στην περιοχή της Mαντινείας Αρκαδίας, τα κρασιά της οποίας έκτοτε οινοποιεί ανελλιπώς. Ίδρυσε την εταιρεία το 1989 και έχει τη γενική διεύθυνση.

Αμαλία Τσέλεπου

H Aμαλία είναι μαθηματικός, γεννημένη στις Pίζες Aρκαδίας. Eίναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της εταιρείας.

Τάκης Σμυρνιώτης

O Tάκης σπούδασε οινολογία στο TEI Aθηνών και εργάζεται στο Kτήμα Tσέλεπου από την ίδρυσή του. Έχει τη γενική ευθύνη του αμπελώνα και του οινοποιείου.

Γιάννης Σιβρής

O Γιάννης σπούδασε οινολογία στο TEI Aθηνών και είναι υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου.

Καλομοίρα Λαμπρινού

H Kαλομοίρα σπούδασε λογιστική στα TEI Aθηνών και είναι υπεύθυνη λογιστηρίου.

Ελένη Κωστάκη

Η Ελένη γεννήθηκε στις Η.Π.Α. και σπύδασε στο University of Nevada, Reno. Εργάζεται στο Κτήμα Τσέλεπου απο το 2008 ως υπεύθυνη εξαγωγών και πωλήσεων.

NEWSLETTER

Εισάγετε το email σας για εγγραφή

 

Οινοποιείο

14ο χλμ. Τρίπολης - Καστρίου
220 12, Ρίζες Αρκαδίας
Τηλ.: 2710-544440
Fax : 2710-544460

Γραφεία Αθήνας

Μανταμάδου 9Α
151 26, Μαρούσι
Τηλ.: 210-6136563
Fax : 210-8104994