ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

 

«Φυτεμένο» μέσα σε 300 στρέμματα ιδιόκτητου αμπελώνα, είναι πλήρως προσαρμοσμένο στο περιβάλλον και το οικοσύστημα της περιοχής, με στοιχεία τοπικής πελοποννησιακής αρχιτεκτονικής. Το οινοποιείο του Κτήματος Τσέλεπου είναι υψηλής αισθητικής αλλά ταυτόχρονα λιτό και λειτουργικό.

Οινοποίηση

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός, είναι ταγμένα στη φιλοσοφία του Κτήματος για παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των φίλων του κρασιού.

Ο εξοπλισμός του οινοποιείου περιλαμβάνει πνευματικά πιεστήρια, ψυκτικά συγκροτήματα, ανοξείδωτες δεξαμενές, υπόγεια κελάρια με ελεγχόμενες συνθήκες παλαίωσης, δρύινα βαρέλια και ισοβαρομετρική γραμμή εμφιάλωσης σε κενό αέρος. Η ομάδα των συνεργατών μας εξασφαλίζει την ποιότητα καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής κρασιού και εμφιάλωσης δίνοντας την απαραίτητη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Χάρη στον σύγχρονο εξοπλισμό μας και την ομάδα των συνεργατών μας, το κρασί εμφιαλώνεται κάτω από εξαιρετικές συνθήκες, η παραγωγή έχει αυξηθεί σταδιακά φτάνοντας τις 350.000 φιάλες ετησίως και το Κτήμα Τσέλεπου είναι πλέον ένας από τους γνωστούς παραγωγούς και εξαγωγείς του ελληνικού κρασιού.

 

Winery 01 Laboratory
Winery 02 Bottles
Winery 03 Barrels
Winery 04 Sparklingwine

Επισκεφθείτε το οινοποιείο μας

Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα μιας επίσκεψης στο οινοποιείο του Κτήματος. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλη τη σύγχρονη διαδικασία παραγωγής κρασιού.
Περισσότερες πληροφορίες για τις επισκέψεις στο οινοποιείο μας

NEWSLETTER

Εισάγετε το email σας για εγγραφή

 

Οινοποιείο

14ο χλμ. Τρίπολης - Καστρίου
220 12, Ρίζες Αρκαδίας
Τηλ.: 2710-544440
Fax : 2710-544460

Γραφεία Αθήνας

Μανταμάδου 9Α
151 26, Μαρούσι
Τηλ.: 210-6136563
Fax : 210-8104994