Η Ομάδα μας

Γιάννης Τσέλεπος

Ιδιοκτήτης – Παραγωγός

Η σχέση μου με το αμπέλι και το κρασί είναι βιωματική, ολοκληρωτική και πιστεύω πως με έχει κάνει σοφότερο και καλύτερο σαν άνθρωπο. Γοητευμένος από την πρώτη στιγμή από το οικοσύστημα της Αρκαδίας, ασχολήθηκα με την ποικιλία Μοσχοφίλερο. Πρόκειται για την ποικιλία που ανέδειξα από το τέλμα της αφάνειας, οινοποιώντας την μονοποικιλιακά και αναδεικνύοντας όλες τις διαστάσεις της. Με την εμπειρία που απέκτησα με την ενασχόλησή μου με το Μοσχοφίλερο, αποφάσισα να συνεχίσω τις οινικές μου εξερευνήσεις με δύο ποικιλίες που αγαπώ εξίσου, το Αγιωργίτικο και το Ασύρτικο, στους κατεξοχήν τόπους καταγωγής τους, καταθέτοντας έτσι την δική μου πρόταση για την απόλυτη έκφραση του terroir τους.

Τάκης Σμυρνιώτης

Οινολόγος & Υπεύθυνος Οινοποιείου

Σαν παιδί της Αρκαδικής γης, γνώρισα τα μυστικά του αμπελώνα από μικρή ηλικία όντας και ο ίδιος αμπελουργός. Πλέον, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία και ως υπεύθυνος όλης της παραγωγής στο Κτήμα Τσέλεπου όπου συμμετείχα από την ίδρυση του, νιώθω κάθε φορά ένα αίσθημα ολοκλήρωσης, εποπτεύοντας τη νέα σοδειά και ακολουθώντας το κύκλο ζωής του προϊόντος, από τη δημιουργία του πρώτου βλαστού στο αμπέλι ως και την αποστολή της τελευταίας φιάλης από το οινοποιείο.

Αμαλία Τσέλεπου

Υπεύθυνη Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού

Η σχέση μου με την Αρκαδική φύση είναι άρρηκτη καθώς γεννήθηκα και πέρασα εκεί τα παιδικά μου χρόνια. Έχω την τύχη και την ευλογία να επιστρέφω συχνά και να απολαμβάνω τη φύση του τόπου μου μέσα από το πανέμορφο τοπίο των αμπελώνων του κτήματος, και να ερμηνεύω την τελετουργία της φύσης και των αμπελιών κατά τη διάρκεια των εποχών και των αποχρώσεών τους. Ξεχωρίζω τα βράδια που μοιραζόμαστε με αγαπημένους μας την απόλαυση που μας δίνει το ιερό δώρο της γης μας, ο θησαυρός της φιάλης μας, γύρω από ένα τραπέζι με αγάπη και χαρούμενη διάθεση! Όπως αναφέρεται στις γραφές «εκεί που είναι ο θησαυρός μας, εκεί θα είναι η καρδιά μας».

Άρης Τσέλεπος

Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου

Αν και μεγάλωσα μέσα στο χώρο του κρασιού, η βαθιά αγάπη μου γι αυτό αναπτύχθηκε σταδιακά μέσα από τη γνώση αλλά και τη μαγεία των πρώτων μου τρύγων. Έχοντας δουλέψει στο εξωτερικό και ειδικά σε οινοποιεία του Νέου Κόσμου, θεωρώ ότι έχω τα εχέγγυα για να δημιουργήσω κρασιά που συνδυάζουν την Ευρωπαϊκή παράδοση με την καινοτομία και μέσα από αυτό να αναδείξουμε τις ελληνικές ποικιλίες που τόσο το αξίζουν.

Ανδριανή Τσέλεπου

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Μεγαλώνοντας μέσα σε αμπελώνες, η αγάπη μου για το κρασί ήταν αναπόφευκτη. Αυτή την στιγμή έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές μου στην επικοινωνία, κοινωνική ψυχολογία και marketing, εφαρμόζω τις γνώσεις μου στον αξιοθαύμαστο αυτό χώρο του κρασιού. Πιστεύω ότι με την σωστή παρουσίαση του ελληνικού κρασιού στα ψηφιακά σύγχρονα μέσα, μπορούμε οι έλληνες οινοπαραγωγοί να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό brand name εντός και εκτός Ελλάδας.

Γιάννης Σιβρής

Οινολόγος

Το κρασί για μένα είναι τρόπος ζωής. Για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο κρασί, χρειάζεται ένα κράμα πρακτικής εμπειρίας που αποκτάται σταδιακά αλλά και βαθιά γνώση των πολύπλοκων χημικών δράσεων που λαμβάνουν χώρα στο κρασί. Έχοντας ξεκινήσει από την πρώτη κιόλας οινοποίηση που έκανε το κτήμα, βασικό μου μέλημα όλα αυτά τα χρόνια ήταν να διατηρήσω ακριβώς τα ίδια στάνταρ ποιότητας σε κάθε κρασί, ανεξάρτητα από την αύξηση της ποσότητας παραγωγής, κάτι που θεωρώ ότι έχει γίνει επιτυχώς.

Βασίλης Λώλης

Γεωπόνος

Σπούδασα γεωπονία και έμαθα όλες τις φυσιολογικές διεργασίες που πραγματοποιούνται στα κλήματα, εντούτοις, πιστεύω βαθιά ότι η πραγματική γνώση έρχεται μέσα από την καθημερινή επαφή με το αμπέλι. Η δυσκολία αλλά και η μαγεία της αμπελουργίας έγκειται στο ότι κάθε φυτό είναι διαφορετικό αλλά με πάνω από 20 χρόνια ενασχόληση στο κτήμα με τα ίδια κλήματα, τα ίδια εδάφη και έχοντας βιώσει τα τερτίπια του καιρού σε όλο το φάσμα τους, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προσφέρω στο οινοποιείο την καλύτερη δυνατή, ποιοτικά, πρώτη ύλη, η οποία θα αποτυπωθεί στο παραγόμενο κρασί.

Ελένη Κωστάκη

Υπεύθυνη εξαγωγών & Επισκεψιμότητας

Όντας μια ελληνίδα που μεγάλωσα στις ΗΠΑ, απέκτησα από νωρίς μια κουλτούρα που μου επέτρεπε να επικοινωνώ επιτυχώς στους άλλους ανθρώπους τη σημασία των τοπικών προϊόντων και την ιστορία που κρύβεται πίσω τους. Μέσα από τη δουλειά μου έχω την ευκαιρία και χαρά να μεταδίδω τα μυστικά και την ιστορία του Κτήματος στους επισκέπτες μας ενώ παράλληλα συνεργάζομαι στενά με τους πελάτες μας σε πάνω από 15 χώρες, συνεισφέροντας και γω με τη μεριά μου στη διάδοση του Κτήματος αλλά και του ελληνικού κρασιού γενικότερα στη διεθνή αγορά.

Αγγελική Τουτούζη

Υπεύθυνη HORECA

Η αγάπη μου για το κρασί, που αναπτύχθηκε από μικρή ηλικία στο εστιατόριο του παππού μου, με οδήγησε να σπουδάσω οινολογία. Στο Κτήμα Τσέλεπου, οι γνώσεις που απέκτησα με βοηθούν να προωθήσω τα προϊόντα μας, ενώ παράλληλα έχω την ευκαιρία να εκπαιδεύσω οινικά μια νέα γενιά καταναλωτών. Για μένα η σχέση που έχω αναπτύξει με το δίκτυο διανομέων αλλά και τα σημεία πώλησης είναι ζωτικής σημασίας για την (οικονομική) ευημερία της εταιρείας. Η αγορά μπορεί να είναι πολύ σκληρή αλλά έχω μάθει να ανταπεξέρχομαι στις δύσκολες προκλήσεις!

Γιάννης Τσέλεπος

Ιδιοκτήτης – Παραγωγός

Η σχέση μου με το αμπέλι και το κρασί είναι βιωματική, ολοκληρωτική και πιστεύω πως με έχει κάνει σοφότερο και καλύτερο σαν άνθρωπο. Γοητευμένος από την πρώτη στιγμή από το οικοσύστημα της Αρκαδίας, ασχολήθηκα με την ποικιλία Μοσχοφίλερο. Πρόκειται για την ποικιλία που ανέδειξα από το τέλμα της αφάνειας, οινοποιώντας την μονοποικιλιακά και αναδεικνύοντας όλες τις διαστάσεις της. Με την εμπειρία που απέκτησα με την ενασχόλησή μου με το Μοσχοφίλερο, αποφάσισα να συνεχίσω τις οινικές μου εξερευνήσεις με δύο ποικιλίες που αγαπώ εξίσου, το Αγιωργίτικο και το Ασύρτικο, στους κατεξοχήν τόπους καταγωγής τους, καταθέτοντας έτσι την δική μου πρόταση για την απόλυτη έκφραση του terroir τους.

Τάκης Σμυρνιώτης

Οινολόγος & Υπεύθυνος Οινοποιείου

Σαν παιδί της Αρκαδικής γης, γνώρισα τα μυστικά του αμπελώνα από μικρή ηλικία όντας και ο ίδιος αμπελουργός. Πλέον, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία και ως υπεύθυνος όλης της παραγωγής στο Κτήμα Τσέλεπου όπου συμμετείχα από την ίδρυση του, νιώθω κάθε φορά ένα αίσθημα ολοκλήρωσης, εποπτεύοντας τη νέα σοδειά και ακολουθώντας το κύκλο ζωής του προϊόντος, από τη δημιουργία του πρώτου βλαστού στο αμπέλι ως και την αποστολή της τελευταίας φιάλης από το οινοποιείο.

Αμαλία Τσέλεπου

Υπεύθυνη Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού

Η σχέση μου με την Αρκαδική φύση είναι άρρηκτη καθώς γεννήθηκα και πέρασα εκεί τα παιδικά μου χρόνια. Έχω την τύχη και την ευλογία να επιστρέφω συχνά και να απολαμβάνω τη φύση του τόπου μου μέσα από το πανέμορφο τοπίο των αμπελώνων του κτήματος, και να ερμηνεύω την τελετουργία της φύσης και των αμπελιών κατά τη διάρκεια των εποχών και των αποχρώσεών τους. Ξεχωρίζω τα βράδια που μοιραζόμαστε με αγαπημένους μας την απόλαυση που μας δίνει το ιερό δώρο της γης μας, ο θησαυρός της φιάλης μας, γύρω από ένα τραπέζι με αγάπη και χαρούμενη διάθεση! Όπως αναφέρεται στις γραφές «εκεί που είναι ο θησαυρός μας, εκεί θα είναι η καρδιά μας».

Άρης Τσέλεπος

Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου

Αν και μεγάλωσα μέσα στο χώρο του κρασιού, η βαθιά αγάπη μου γι αυτό αναπτύχθηκε σταδιακά μέσα από τη γνώση αλλά και τη μαγεία των πρώτων μου τρύγων. Έχοντας δουλέψει στο εξωτερικό και ειδικά σε οινοποιεία του Νέου Κόσμου, θεωρώ ότι έχω τα εχέγγυα για να δημιουργήσω κρασιά που συνδυάζουν την Ευρωπαϊκή παράδοση με την καινοτομία και μέσα από αυτό να αναδείξουμε τις ελληνικές ποικιλίες που τόσο το αξίζουν.

Ανδριανή Τσέλεπου

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Μεγαλώνοντας μέσα σε αμπελώνες, η αγάπη μου για το κρασί ήταν αναπόφευκτη. Αυτή την στιγμή έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές μου στην επικοινωνία, κοινωνική ψυχολογία και marketing, εφαρμόζω τις γνώσεις μου στον αξιοθαύμαστο αυτό χώρο του κρασιού. Πιστεύω ότι με την σωστή παρουσίαση του ελληνικού κρασιού στα ψηφιακά σύγχρονα μέσα, μπορούμε οι έλληνες οινοπαραγωγοί να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό brand name εντός και εκτός Ελλάδας.

Γιάννης Σιβρής

Οινολόγος

Το κρασί για μένα είναι τρόπος ζωής. Για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο κρασί, χρειάζεται ένα κράμα πρακτικής εμπειρίας που αποκτάται σταδιακά αλλά και βαθιά γνώση των πολύπλοκων χημικών δράσεων που λαμβάνουν χώρα στο κρασί. Έχοντας ξεκινήσει από την πρώτη κιόλας οινοποίηση που έκανε το κτήμα, βασικό μου μέλημα όλα αυτά τα χρόνια ήταν να διατηρήσω ακριβώς τα ίδια στάνταρ ποιότητας σε κάθε κρασί, ανεξάρτητα από την αύξηση της ποσότητας παραγωγής, κάτι που θεωρώ ότι έχει γίνει επιτυχώς.

Βασίλης Λώλης

Γεωπόνος

Σπούδασα γεωπονία και έμαθα όλες τις φυσιολογικές διεργασίες που πραγματοποιούνται στα κλήματα, εντούτοις, πιστεύω βαθιά ότι η πραγματική γνώση έρχεται μέσα από την καθημερινή επαφή με το αμπέλι. Η δυσκολία αλλά και η μαγεία της αμπελουργίας έγκειται στο ότι κάθε φυτό είναι διαφορετικό αλλά με πάνω από 20 χρόνια ενασχόληση στο κτήμα με τα ίδια κλήματα, τα ίδια εδάφη και έχοντας βιώσει τα τερτίπια του καιρού σε όλο το φάσμα τους, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προσφέρω στο οινοποιείο την καλύτερη δυνατή, ποιοτικά, πρώτη ύλη, η οποία θα αποτυπωθεί στο παραγόμενο κρασί.

Ελένη Κωστάκη

Υπεύθυνη εξαγωγών & Επισκεψιμότητας

Όντας μια ελληνίδα που μεγάλωσα στις ΗΠΑ, απέκτησα από νωρίς μια κουλτούρα που μου επέτρεπε να επικοινωνώ επιτυχώς στους άλλους ανθρώπους τη σημασία των τοπικών προϊόντων και την ιστορία που κρύβεται πίσω τους. Μέσα από τη δουλειά μου έχω την ευκαιρία και χαρά να μεταδίδω τα μυστικά και την ιστορία του Κτήματος στους επισκέπτες μας ενώ παράλληλα συνεργάζομαι στενά με τους πελάτες μας σε πάνω από 15 χώρες, συνεισφέροντας και γω με τη μεριά μου στη διάδοση του Κτήματος αλλά και του ελληνικού κρασιού γενικότερα στη διεθνή αγορά.

Αγγελική Τουτούζη

Υπεύθυνη HORECA

Η αγάπη μου για το κρασί, που αναπτύχθηκε από μικρή ηλικία στο εστιατόριο του παππού μου, με οδήγησε να σπουδάσω οινολογία. Στο Κτήμα Τσέλεπου, οι γνώσεις που απέκτησα με βοηθούν να προωθήσω τα προϊόντα μας, ενώ παράλληλα έχω την ευκαιρία να εκπαιδεύσω οινικά μια νέα γενιά καταναλωτών. Για μένα η σχέση που έχω αναπτύξει με το δίκτυο διανομέων αλλά και τα σημεία πώλησης είναι ζωτικής σημασίας για την (οικονομική) ευημερία της εταιρείας. Η αγορά μπορεί να είναι πολύ σκληρή αλλά έχω μάθει να ανταπεξέρχομαι στις δύσκολες προκλήσεις!

Την Ομάδα μας επίσης πλαισιώνουν

Νίκος Λαμπαδαρίου: Εμπορικός Διευθυντής

Άγγελος Αντωνίου: Wine Sales Manager

Άννα Κουκουλά: Υπεύθυνη Εργαστηρίου

Γιάννα Καλογεροπούλου: Υπεύθυνη Λογιστηρίου Κτήμα Τσέλεπου

Μοίρα Λαμπρινού: Υπεύθυνη Λογιστηρίου Κτήμα Δρυόπη